باقلوا

مواد لازم:

خمیر فیلو یا یوفکا / 8 ورق

پودر قند / 1 ق غذاخوری

کره ذوب شده و خنک / به میزان لازم

گلاب / 2 ق غذاخوری

گردو و پسته آسیاب شده / از هر کدوم نصف پ

برای شربت: شیر / نصف لیوان

آب / نصف لیوان 

شکر / یک لیوان

وانیل / 1/2 ق چایخوری

اول شربت رو آماده کنید تا خنک بشه به این ترتیب که تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارین تا جوش بیاد و بعد از یک دقیقه حرارت رو خاموش کنید.

بعد گردو و پسته یا هر مغزی که خودتون دوست داشتین رو با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا مواد انسجام پیدا کنه.

یک لایه خمیر روی یک سطح مسطح پهن می کنیم و روی اون رو با کمک برس مقداری کره می مالیم.

تا چها ورق این کار رو تکرار کنید بعد خمیر آجیلی رو به صورت زیر روی خمیر فیلو قرار میدیم و رول می کنیم.

و بعد با یک چاقوی تیز اونا رو برش میدیم.برای مدل دیگه دوباره همون چهار لایه خمیر فیلو رو روی هم قرار میدیم و باز هم بین اونها کره می مالیم و با چاقو به شکل زیر برش می زنیم.

و بعد اونا رو به صورت مربع در میاریم.

و روی هر مربع یک مغز گردو نصف شده قرار بدین لبه خمیر رو کمی گلاب بمالید تا حالت چسبندگی پیدا کنه و اون رو ببندید.باقلواها رو توی سینی فر بچینید و در فر گرم شده با 160 درجه سانتی گراد قرار بدین تا زمانی که باقلواها کمی برشته بشن.

برای تغییر رنگ روی باقلواها از گریل استفاده کنید این خمیر بسیار حساسه و زود می سوزه.بعد از پخت تا داغه اونا رو به یک ظرف دیگه منتقل کنید و شربت سرد شده رو روی اونا بریزید.

برای آماده شدن باید چند ساعتی توی شیره بمونه حتی هر چند وقت یکبار اونا رو زیر و رو کنید. از شیره کم استفاده نکنید تا باقلوای براق و لطیف تری داشته باشید.

با تشکر از پیج در امتداد زندگی که بیشتر ایده این باقلوای خوشمزه رو ازشون گرفتم.                  زندگیتون باقلواییلبخند 

 

/ 2 نظر / 108 بازدید
سرونازشیراز

[ماچ]

عاطفه

چه کردی شیما اینا حرف ندارن واقعا