آلبالو پلو

برنج / 2 پیمانه

آلبالو / 400 گرم

شکر / 100 گرم (من طعم این غذا رو ملس دوست دارم اگر با شیرینی زیاد دوست دارید میزان شکر رو بیشتر کنید)

آب / نصف پیمانه 

زعفرون دم کرده / مقداری

در مورد گوشت این غذا باید بگم که هم می تونین از گوشت سینه مرغ به صورت پخته شده و ریش شده استفاده کنید و هم به صورت گوشت قلقلی سرخ شده کنار غذا سرو کنید بستگی به ذائقه خودتون داره.

ابتدا آلبالوها رو بشویید و هسته اونها رو بگیرید آب رو داخل قابلمه ای بریزید به همراه آلبالوها و شکر بریزید تا کمی بپزن و شربتش قوام بیاد.اگر دوست دارید برنجتون قرمز تر باشه آلبالوها رو کمی آبدارتر بردارید در عوض برنج رو خام تر آبکش کنید.

من برای گوشت این غذا از سینه مرغ چرخ شده که با پیاز داغ و زعفرون تفت دادم استفاده کردم.

برنج رو آبکش کنید برای ته دیگ از نون لواش استفاده کنید که واقعا خوشمزه  میشهخوشمزه توی قابلمه یک لایه برنج بریزید و بعد یک لایه از مایع آلبالوهاتون و یک لایه از مواد گوشتی...

این کار رو ادامه بدین تا موادتون تموم بشه.در آخر مقداری زعفرون دم کرده و روغن مایع روی پلو بدین و با حرارت کم دم کنید این پلو به خاطر داشتن مربای آلبالو زود ته می گیره پس ازش غافل نشین.

/ 1 نظر / 256 بازدید
میترا

سلام عزیزم به به چه رنگی داره نوش جان عزیزم.