تر حلوا

آرد گندم / 100 گرم

کره / 45 گرم

پودر قند / 100 گرم

گلاب / 2 ق سوپخوری

محلول زعفران غلیظ / 2 ق سوپخوری 

پودر هل / در صورت تمایل

آرد رو توی ماهیتابه الک کنید و با حرارت ملایم تفت بدین(رنگ آرد به سلیقه خودتون بستگی داره)بعد از تفت دادن آرد اونو از روی حرارت بردارید و بلافاصله کره رو اضافه کنید تا با حرارت آرد و تابه کره ذوب بشه.

کره رو به خوبی به خورد آرد بدین تا کاملا مخلوط بشه و بعد هم اجازه بدین از حرارت بیفته و خنک بشه.

سپس پودر قند الک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید.این مخلوط رو داخل غذاساز ریخته و گلاب و زعفرون و (در صورت تمایل هل) رو اضافه کنید و اونها رو مخلوط کنید.

ممکنه لازم باشه مواد رو چند بار با قاشق زیر و رو کنیدتا مواد یکدست بشن.

بعد از یکدست شدن قوام حلوا رو کنترل کنید.اگر حلوا رو برای قالب زدن می خواهید این قوام معمولا مناسبه. ولی برای شکوفه زدن میتونین با اضافه کردن مقادیر مساوی زعفرون و گلاب حلوا رو شل تر کنید.اینکار رو به تدریج انجام بدین تا حلوا بیش از اندازه شل نشه.حلوا رو داخل قیف با ماسوره شکوفه درشت ریخته و روی تارت ها رو شکوفه بزنید.

/ 2 نظر / 271 بازدید
شیما

بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار عالی.... چه ایده جالبی...من فکر میکردم این بیسکویت آماده ها فقط مال شیرینی عیدن..... واقعا جالبه.... خسته نباشی خانووووووووووووووووووم

میترا

سلام عزیزم به به چه حلوای خوشگلییییییییی عجب رنگی داره عزیزم منم وب آشپزی دارم اگه دوست داشتی بهم سر بزن خوشحال میشم تبادل لینک کنیم.