میرزاقاسمی

بادمجون قلمی / نیم کیلو

سیر / 2 تا 3حبه

گوجه فرنگی / 2عدد

تخم مرغ / 2عدد

زردچوبه,نمک,فلفل / مقداری

ابتدا بادمجون ها رو شسته و خشک کنید.بعد روی حرارت مستقیم یعنی روی گاز یا باربیکیو و یا به وسیله فر کبابی کنید و پوستش رو که سیاه شده جدا کنیدو زیر آب سرد بگیرید تا کاملا تمیز بشه. من از این مرحله عکس ندارم چون توی فریزر حاضریش رو داشتم.آب شستشوی بادمجون ها که خشک شد اونا رو به صورت ساطوری خرد کنید یا با گوشت کوب بکوبید.

سیرها رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین. گوجه ها رو هم پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید و به سیرها اضافه کنید.

زردچوبه,نمک و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدین تا گوجه ها له بشن و حالا بادمجون ها رو اضافه کنید.

باز هم تفت بدین 

تخم مرغ ها رو اضافه کنید و تا زمان کشیده شدن آب این غذا به تفت دادن ادامه بدین بعضی ها تخم مرغ رو نیمرو می کنند و موقع سرو روی غذا میزارن که این سلیقه ایه

 

نوش جون

/ 4 نظر / 157 بازدید
آیدا

عاشق میرزا قاسمی هستم، خصوصا با سیر تازه شمال ... ممنون

شیما

سلام شیما خانوم خوبی کجایی بابا دلمون واست تنگ شده[قلب]