کیک پنیری آناناسی

این دسر سه لایه داره

لایه زیرین: خرده های کیک یا بیسکویت / 3.4 فنجون

کره ذوب شده / 2 ق غذاخوری

لایه دوم: پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای / 100 گرم

خامه / 100 گرم

شکر یا پودرقند / 4 ق غذاخوری

پوره آناناس / 1.2 پیمانه

وانیل / 1.4 ق چایخوری

پودر ژلاتین / 1 ق غداخوری

آب / 1.4 (یک چهارم) پیمانه

برایه رویه : ژله با طعم دلخواه 

در یک کاسه خرده های کیک رو با کره مخلوط کنید و توی ظرفاتون به طور مساوی تقسیم کنید با انگشت به ته ظرف فشار بدین و نیم ساعت داخل یخچال بزارید.

پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید.

به روش بن ماری یعنی روی بخار کتری گرمش کنید تا ژلاتین شفاف بشه. چون تجربه ش رو دارم اینجا حتما از ظرفی استفاده کنید که به حرارت مقاوم باشه نگی نگفتی...آخ

توی یک کاسه پنیر و شکر رو با همزن برقی مخلوط کنید زمانی که یکدست شد خامه رو اضافه کنید و سپس پوره آناناس(سه تا حلقه از آناناس های کمپوتی رو داخل غذاساز پوره کنید) و وانیل و مایع ژلاتین رو که سرد شده بهش اضافه کنید و هم بزنید.

حالا روی موادی که داخل یخچال گذاشته بودید بریزید.

و دوباره توی یخچال بزارید زمانی که خودش رو گرفت ژله با طعمی که دوست دارید رو مطابق دستور روی پاکتش درست کنید و زمانی که مایع ژله سرد شد روی لایه قبلی بریزید و در یخچال بزارید. نوش جونتون خیلی عالیه این دسر

 

/ 4 نظر / 89 بازدید
برليان

سلام گلم همه كارهاتو ديدم عالي بودن خوشحال ميشم به منم سر بزني....وب منم آشپزي هست

آی دینا

سلام دوست خوبم وب زیبایی داری اگه دوست داشتی به سایت من هم سر بزن. idina.ir

میترا

سلام شیما جون به به عجب دسر خوشگلییییییییییییییییییی دسگلت درد نکنه خانمییییییییییی